Niet goed, geld terug!

Wij geven altijd de garantie, binnen twee weken niet tevreden?

GELD TERUG!!!

gratis-proefweek

Hoe lang denkt u erover na om (weer) te starten met fitness? 

Fysio-Fit in Someren helpt u die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij u uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat u zelf kunt ervaren dat de Fysio-Fit-methode u helpt naar een gezonder leven.

Gegarandeerd: goede persoonlijke begeleiding!
Martijn: "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Fysio-Fit voel ik me nu beter dan ooit."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness
Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Meld je nu aan
gratis-proefweek

Aan de slag met afvallen of fitter worden?

Maar stelt u de eerste stap naar het sportcentrum steeds uit? Een maand, een jaar of zelfs langer? Dan heeft Fysio-Fit voor u de oplossing. De Milon Cirkel!

Fitter en energieker in slechts 35 minuten per keer!
Wat zou dat voor u betekenen? Werken aan uw fitheid hoeft niet veel tijd te kosten. De Milon Cirkel is zo succesvol dat zelfs Olympisch kampioene Inge de Bruijn ambassadeur van de Milon Cirkel is geworden.

Meld u aan voor de oplossing van uw probleem!
Zet de 1e stap naar een gezonde leefstijl. Meld u aan voor een Gratis Tweeweekse proefperiode. Vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Meld je nu aan
gratis-proefweek

Probeer de Slim Belly gratis!

Tijd voor een strakkere buik? 
De Slim Belly methode is eenvoudig: u gaat drie keer per week, vier weken achter elkaar 30 tot 45 minuten trainen.   Gemiddeld resultaat: 6,5 cm omvangverlies!!!

Ook tijdens groepslessen!
U kunt nu ook afslanken op de fitnesstoestellen en tijdens de groepslessen! 

Voor 1 tot 2 kledingmaten minder 
De intensiteit wordt afgestemd op uw fitheid. Vul uw gegevens hieronder in en klik op verzenden. U wordt binnen 1 werkdag gebeld voor een persoonlijke kennismaking.

Probeer nu een week gratis
Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor uw startafspraak. 

Meld je nu aan