PowerSlim Succesverhalen

Zet de 1e stap naar een gezonde leefstijl. Meld je aan voor PowerSlim en behaal én behoud je streefgewicht onder professionele begeleiding. 

Lees alle succesverhalen en meld je vrijblijvend aan om te kijken wat PowerSlim voor jou kan betekenen!

 *Fysio-Fit doet geen garanties tot een exact resultaat. De resultaten verschillen per persoon.

Het succesverhaal van Mieke -16,2 kilo

Na ruim een jaar uitstellen, met de bekende smoesjes na de vakantie, na t weekend, of morgen begin ik. Heb ik begin januari de knoop doorgehakt en ben ik begonnen met PowerSlim. De begeleiding van Miranda is SUPER!! Het kost weinig moeite en het is heel erg duidelijk wat je wel en niet mag hebben.

Kortom “dik“ tevreden!!

Groetjes Mieke

Lees hier verder

Mieke-PowerSlim-Resultaat-24

Het succesverhaal van Marika -15,7 kilo

Bij mijn geboorte was ik al stevig en dat ben ik altijd gebleven. Iedereen zegt ook altijd, we kennen jou niet anders, maar je kleed je altijd leuk dus het valt niet zo op. Maar toen in 2014 de weegschaal boven de 90 kilo aan begon te geven, moest er toch echt iets gaan gebeuren.

Tot nu toe niks dan lof over PowerSlim!

Groetjes Marika 

Lees hier verder

Marika-PowerSlim-55

Het succesverhaal van Olga -30 kilo

Afgelopen zomer heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt dat ik een dieet wilde gaan volgen. Na een avondje Google te hebben afgespeurd naar iets dat bij me paste, was ik behoorlijk teleurgesteld. Ik ben niet zo'n keukenprinses en mijn fulltime baan hierbij opgeteld vielen de meeste diëten al af. Ingewikkelde gerechten waar ik uren voor in de keuken zou moeten staan en waarbij ingrediënten werden gebruikt waar ik überhaupt nog nooit van had gehoord. Al met al weinig motiverend. Ik besloot het even te laten rusten en later verder te kijken.

Groetjes Olga

Lees hier verder

fotos-Olga-29-3-17

Vrijblijvende kennismaking met PowerSlim

Zet de 1e stap naar een gezonde leefstijl. Meld u aan voor PowerSlim en behaal én behoud je streefgewicht onder professionele begeleiding van Miranda ten Bokum, jouw persoonlijke PowerSlim coach. Vul het formulier rechts in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. 

Stel niet langer uit en maak vrijblijvend kennis met PowerSlim. Er zijn nog maar een aantal plaatsen beschikbaar!

*
*
*
Ik ontvang graag exclusieve aanbiedingen en meldt me aan voor de nieuwsbrief.